Sallikaa mun esitellä: Olento, josta poni-intoiluni juontaa juurensa.

Tiina laitumella

TIINA! Tiina täyttää tänään 25 vuotta, jos se on yhä elossa. Se saattaa hyvinkin olla, sillä se on varsonut marraskuussa, kertoo Hippos. Itse oon nähny Tiinan viimeks yli 10 vuotta sitten, kun hoidin sitä monta vuotta 90-luvulla. Sitten se myytiin jonnekin Sulkavalle, enkä oo siitä sen koommin kuullut.

Tiina pihalla

Mulla on kesämissio: Mä oon päättänyt selvittää, missä Tiina on. Jos se ei ole ponitaivaassa, niin tavoitteena on tietysti mennä sitä katsomaan. Raportoin tulevaisuudessa miten kävi.

Tiina talvella

Kattokaa nyt miten söpö se on! PONI! :D

15 ajatusta juttuun “Elämäni poni.

 1. no, mikä tilanne?? Mäkin taas pitkästä aikaa löysin itteni tänne sivuille ja Tiinahan täältä löytyi!!

  Vastaa
 2. Hanna: Ei oo vielä edenny! Kesä ollu taas niin haipakkaa, et ei oo kerinny edistää asiaa. Mut eiköhän tässä syksyllä taas viikonloputkin rauhotu, niin vois lähteä autoretkelle, jos tuo syy sellaiseen on yhä elävien kirjoissa.

  Jonna & Geetz: No eikös vaan olekin!!

  Vastaa
 3. Eiiii voi.. kääk!

  Mäkin tänne eksyin ja heti kun kuvan näin niin tuli mieleen että senhän on TIINA!! Tämä poni se kiskoi meitä pitkin maita ja mantuja… Ja päin puita! Ei vaan voi unohtaa! Milloin tuli hampaasta ja milloin kaviosta. Mutta juu, olihan se ihana

  Vastaa
 4. Hei!

  Jos et vielä ole löytänyt poniasi niin noin viisi vuotta sitten se asusti Sulkavalla Soile Reposella ja ajottain kävi tunti hommissa Rouhialan tallilla Mikkelissä.

  Ihana poni!

  Vastaa
 5. Moi Heidi!

  Voi että, maailma osoittaa taas pienuutensa. :) Itseasiassa onnistuin vihdoin viime heinäkuussa jäljittämään Tiinan juurikin tuonne Rouhialan tallille, mutta olin pari kuukautta myöhässä. Tiina on siis jo siirtynyt vihreämmille laidunmaille, jouduttiin lopettamaan pahan ähkykohtauksen johdosta. Mutta pitkän ja hyvän elämän se eli, ja hyvä niin.

  Kiitos ihana kommentistasi. <3

  Vastaa
 6. Kiitos joykkeli, mutta soitin Satulle (Tiinan viimeisimmän omistajan tytär) heinäkuussa, ja hän kertoi että Tiina on tosiaan lopetettu viime keväänä. :( Sulkavalla ja Mikkelissä tosiaan oli tuon ihanaisen poninpulleron viimeisimmät maalliset osoitteet.

  Ja Päivi, nyt vasta tajuan kommentoida tota sun kommenttia: Eihän Tiina koskaan purrut tai potkinut?! Ei ainakaan tahalleen. ;)

  Vastaa
 7. Joykkeli, tämän Tiinan virallinen nimi on Dianella. Hämmentävää tosiaan etten sitä tossa kirjotuksessani kertaakaan maininnut..

  Vastaa
 8. moi saanko käyttää näitä kuvia minun epävirallisilla nettisivuiila,voit katsoa ne niin että,kirjoita googleen:rouhialan talli-tervetuloa :)

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen