Meijän alakerrassa asuu Kari Leppänen (nimi saattaa olla muutettu). Tai niin sen ovessa lukee. Mun tekis niin mieli mennä kysymään, et asuuko siellä neiti Kari ja herra Leppänen (tai vice versa), vai onko herra Kari Leppänen laittanut muuten vaan koko nimensä oveensa.

Jooh.. Se on tämä helle.

9 ajatusta juttuun “Leppäsen Kari

 1. Noh, meepäs lainaamaan kupillinen sokeria (tai Kossua) ja esittele kohteliaasti itsesi, niin eiköhän sieltäkin jotain infoa irtoa.

  Vastaa
 2. Hämmentävä kommenttien määrä artikkelin pituuden (ja etenkin sisällön) huomioiden. Olen selkeästi löytänyt kohderyhmäni.

  Katja, siis todellakin – täytyy fokusoida tällasiin tärkeisiin asioihin, niin ei ehdi murehtia mitään suurempia kysymyksiä! ;)

  Nikuuuu, nyt helvettiin se gorillalinks siitä urlista!!!

  Anoppiehlokas (onko tässä muuten tahaton vai tahallinen kirjoitusvihre?) – ei kai tollasta voi tehdä? Mennä nyt naapuriin kolkuttelemaan, Helsingissä?! Ou nou.

  Vastaa
 3. Kirjotusvihre on muuten ehlottoman tahallinen.
  Vähän munaa! Ota ensin kupillinen kossua ja mee sitten lainaamaan sokelia.

  Vastaa
 4. Kyllä mä entisen Seksikoppi-kyltin takana (nimi muutettu) asuneena olisin valmis veikkamaan neiti Karia ja herra Leppästä.

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen