Siis KYLLÄ! Mä olen aina ollut sitä mieltä, että mun pitäis saada tuoda enemmän tulkkuja kuin niiden, jotka ei mahu olee. No joo, eihän tää nyt suoranaisesti sitä tarkoita, mutta SAS on juuri oikeilla jäljillä kosiskellessaan mua takaisin matkustajalistoilleen. Tosin tää ruosteteoria alko nyt vähän epäilyttää.

3 ajatusta juttuun “Läskit lakoon!

  1. Miksei matkustajia oikeasti punnita matkatavaroineen lähtöselvityksessä ja tarkasteta, että kokonaismassa ei ylitä jotain henkilön sukupuolen ja iän mukaista keskiarvoa tai siitä joutuu maksaa jotain ylimääräistä?

    Vastaa
  2. Läskit on kivoja niin kauan, kun ne ei suutu. Sit ku ne suuttuu, niiden ei pitäs olla lentokoneen kaltaisessa suljetussa tilassa. Läskien pitäisi siis matkustaa jossain karavaanissa tai omalla koneella, ettei vaan kukaan normaali kuole. Läskit on lepposia, kaikki tietää, mutta entä jos… Voishan niihin ampua nukutusnuolen lennon alussa ja herättää, kun perillä. Läskien pitäisi saapua kentälle aiemmin tai mennä koneeseen liukuhihnaa pitkin. Vai mitä kaikki?

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen