Tein tänään havainnon. Tai oikeastaan mä oon tehnyt tän havainnon lukemattomia kertoja, useimmiten kantaessani painavaa kauppakassia kotiin. Mutta nyt kerrankin muistan jakaa tämän merkittävän havainnon muulle maailmalle.

Mä olen toispuoleinen. Huomaan sen erittäin vahvasti (ja häiritsevästi) etenkin silloin, kun kannan sitä äskettäin mainitsemaani painavaa kauppakassia Piritorin Ässästä kotiin (Piritori=Ikuisen Vapun Aukio*, in case joku ei puhu sörkkaa). Kassia on ihan helppo kantaa toisessa kädessä, omassa tapauksessani oikeassa, mutta kun se käsi väsyy ja teen lentävän vaihdon vasuriin, ni ei tuu mitään. Kropan asento muuttuu kohtalaisen epämuodostuneeksi ja kauppakassi osuu koko ajan jalkaan. Kiusallista. Käytännössä tämä johtaa siihen, että kotimatkani kaupasta kotiin on hilpeän näköinen suoritus jatkuvaa ”kassi oikeassa, kassi oikeassa, kassi vasempaan, kassi oikeaan, kassi oikeassa, kassi oikeassa….” -sarjaa. Onneks se ei tässä meijän nurkilla oo ihan niin nuukaa.

Mutta siis, joku ihmisen anatomiaa paremmin tunteva (esim. Cosmo) on kyllä joskus sanonut, että ihmisvartalo on epäsymmetrinen. Mutta ilmeneekö se kaikilla tällä tavoin käytännön häiriönä? Ehkä se johtuu taas kerran siitä, että mä oon vasuri. Tai sit mä en vaan osaa. Kantaa kauppakassia himaan. Ylevää.

*) Niin siis virallisestihan se paikka on Vaasanpuistikko, mikä on vähintäänkin parodinen nimi. Ei oo paljo puistikkoa näkyny, ja Vaasakin katua lukuunottamatta aika kaukana. Sen sijaan piriä ja vapputunnelmaa löytyy kyllä päivittäin. 

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen