Nyt taas käsi pystyyn kaikki ne, jotka on erään tietyn masuystävälliseksi kehutun elintarvikkeen mainoksen kohdalla ihmetelleet ääneen, että ”Kuinka niin kolme neljästä suomalaisesta suosittelee?! Miten ne voi sanoa että kolme neljästä??” Kuulkaa, se on loppu nyt. Kyseinen pläjäys tuli äsken Sinkkuelämän mainoskatkolla, ja katso – tuo lause oli muuttunut muotoon ”Kolme neljästä Activiaa kokeilleesta suomalaisesta…” Yllättävän pitkään ne saikin pelleillä tämmösillä asioilla. Hmph.

Päivän knoppi: Activian maitohappobakteeri oli aiemmin nimeltään Digestivum Essensis, nykyään se on Acti Regularis. Hmm. Salaliittoteorian paikka? Tai ehkä vaan mulle paikka vähentää television katsomista.

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen