Jos minä ajaisin ralli-Micran Sörnäisten ulkopuolelle, jättäisin sen parkkiin jonnekin Merkittävään Paikkaan, räjäyttäisiköhän poliisi sen epäilyttävänä? Todennäköisesti, etenkin kun pelkääjänpaikan aurinkoläpässä killuu suojelusenkelini Jeero.

Mulla on taas ongelma. Tää on tavallaan sukua joskus blogin alkuaikoina esittämälleni likatukka-ongelmalle. Eli: kun on noin kiva ja kaunis kesäpäivä, täytyy tietysti kulkea pyörällä töihin. Mutta kun tulee pyörällä, täytyy tietysti polkea täysiä (täytyy, tästä ei keskustella, joten ratkaisun avain ei piile tässä). Ja kun polkee täysiä, tulee ihan armoton hiki. No, ei se mitään, kun tulee töihin. Töissä voi freesautua lavuaarissa (suihku? meilläkö? ha!) ja vaihtaa vaatteet. Mutta, entä kun olen menossa jonnekin, missä olis kiva esiintyä valmiiks raikkaana ja kivannäköisenä? Joo. Not happening.

Toinen samasta juuresta haarautuva ongelma on vaatteet. Kuumana kesäpäivänä ihaninta olisi keveä hamonen (joo, mulla, just) ja sirot fläpärit. On muuten myös helkkarin käytännöllinen pyöräilyasu, kyllä.

Niin että se hikinen ja haiseva metsäläinen hiippailemassa huomaamattomana ytimessä olen sitten minä. Komeuden kruununa aivan viimeistä huutoa oleva kypärätukka. Kyllä kesä on sitten kiva.

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen