Huraa, mä tein sen!! Olin yksin lounaalla ravintolamallisessa ruokapaikassa. Vähän jännitti, kun ei ollut edes mitään luettavaksi kelpaavaa saatavilla. Mutta onneksi ruoka tuli nopeasti. Oikeestaan se oli ihan hauskaakin olla hetki omine ajatuksineen. Niinku ihan luvan kanssa. Ikäänkuin mä en olis omissa ajatuksissani ne palkallisetkin 7,5 tuntia, eeh..

Mun työkännykässä on sellanen sovellus, jolla voi heittää kolikkoa. Siis tyyliin ”kruuna vai klaava”. Mä oon ihan sanaton.

Mä laitan pian tänne kuvia. Kerron sitten, niin voitte lukea nää kaikki mun jutut toistamiseen. Ne nousee varmasti ihan uudelle tasolle kuvituksen kera. Erityisesti tuo Julkioksu-kirjoitus.

Yksi ajatus juttuun “Yhden hengen pöytä

  1. Whee! Sä teit sen! :D Eikä se ilmeisestikään ollut niin kamalaa, mitä olisi voinut ajatella…
    Mahtoikokohan työpaikkanokian kolikkosofta olla apuna ruokapaikkavalinnassa. :p

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen