Oon nyt ollu kaks päivää kipeenä, itekseni neljän seinän sisällä. Loputtomasti aikaa surffata. Hetki sitten tilasin nettiputiikista nahkahousut. Jep. Nahkahousut. Mä jotenkin ”inspiroiduin” kun kattelin yhtä muotiblogia. Paitsi et vtut se mikään inspiraatio ollut, se oli mielenhäiriö. Korkeamman kertaluokan mielenvikaisuuden ilmentymä ja luottokortti aivan liian lähellä. Nahkahousut?! Netistä!! Millähän todennäköisyydellä ne on oikean kokoiset/malliset/väriset oikean-yhtään-mitään? Sillä samalla todennäköisyydellä kuin miksi mä en ikinä koskaan milloinkaan tilaa vaatteita netistä. Ja päätin sitten aloittaa nahkahousuista. Jooh.

Flunssasta huolimatta pakenin pihalle tuulettumaan ennen kuin saan enempää vahinkoa aikaan. Suuntasin luontopolkuni ensin Hämeentietä pohjoiseen, sitten Mäkelänkatua luoteeseen, idyllisen puu-Vallilan poikki vastustaen Pikku-Vallilan kutsua etten vaan saisi uusia ”inspiraatioita” ja Teollisuuskatua takaisin kotiin. Puu-Vallilaa lukuunottamatta melko karun urbaani lenkki siis. Mutta täytyy sanoa että on kaksi väriä joissa nämä nurkat näyttää parhaat puolensa: valkoinen ja vihreä; mielinmäärin hohtavan valkoista lunta tai auringonvalossa kylpevät kesäiset puut ja nurmikot. Ja näistä molemmista ollaan saatu viimesen vuoden aikana nauttia hämmästyttävän paljon. Oon myös aika tyytyväinen ettei mulla ole autoa. Tonne kun nyt menisin mun ajan-viisi-kertaa-vuodessa tahdillani, niin olis aika sama olisinko koskaan sitä autokoulua käynytkään*. Hasardia menoa.

(*Mikä ei tahdo sanoa että olisin huono kuski, ei vaan toi omien ajotaitojen suhteuttaminen poikkeuksellisiin sääolosuhteisiin olis välttämättä ihan hanskassa.)

Jos niiden nahkahousujen kanssa käy sellainen maailman kahdeksas ihme että ne on hyvännäköiset, niin mä kyllä laitan tänne ensimmäisen (ja viimeisen) Päivän Asu -kuvan. Niinku tribuuttina tälle mun inspiraation lähteelle. Ainakin niistä nahkaan verhotuista kintuista. Ja lupaan seistä varpaat sisäänpäin. Jos tätä ihmettä ei tapahdu niin tästä ei enää puhuta.

Huhhuh. Toivottavasti huomenna pääsee jo töihin.

3 ajatusta juttuun “Nahkabyysat

  1. Jep. Nahkahousuista on just hyvä aloittaa vaatteiden nettishoppailu.
    Uskon silti, että pääsemme ihailemaan sitä ensimmäistä (ja viimeistä) Päivän Asu -kuvaa.

    Ja kyllä, lumi kaunistaa rumimmankin betonilähiön. Itse myös nautin suunnattomasti kauniista maisemasta aamupäiväkävelyllä vaunujen ja koirien kanssa.

    Vastaa
  2. Kuten jo tuonne naamakirjaankin totesin niin onneks ne netti ostokset voi aina palauttaa.. Mä olen nykysin niin laiska shoppailija et tilaan suurimman osan vaatteista netistä ku en jaksa kiinnostaa kaupoille lähteä. Yllättävän harvoin niitä tarvii palautella. Mä tilaan netin kautta jopa kenkiäkin..

    Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen