Sitä vois äkkiseltään kuvitella, että kun mittari laskee nollaan niin vesi jäätyy ja vesisade muuttuu lumisateeksi. BULLSHIT. Asteet nollassa ja vettä, lempikeli. Se on herkkä fiilis kun neuloilla pistellään naamaan samaan aikaan kun farkut kastuu reisistä. Tästä vois rustata muutaman haikun ja piirtää postikortin. Ai että.

Märkä koira saapui kotiin ja selasi Anttilan kuvastoa. Kysymys: KENELLÄ tässä maailmassa on aikaa ja innostusta vaihtaa verhot joulua varten??!! Hullut. Huh.

Eipä tässä muuta. Kolme peräkkäistä yhdentoista tunnin työpäivää ja välissä humalavapaa viikonloppu. Jollain tapaa tuntuu että oli virhevalinta. Mut huomenna olis pikkulauantai. Anyone?

6 ajatusta juttuun “Needles and pins

 1. Mä olen jouluihminen, ja olen tosi monena jouluna haaveillut verhojen vaihtamisesta. Mutta haaveiluksi se on kyllä sitten aina jäänytkin.

  Vastaa
 2. Voisin muuten lähteä, mutta huomenna oon illan poikien kaa. Tänne voi kyllä tulla ja tarjoan vahvaa glögiä. :)

  Vastaa
 3. Meillä on kyllä ollut jouluverhot erikseen. Taisin ne itseasiassa ostaakin keskellä kesää alennusmyynnistä, silloin kun tämä asunto ostettiin. Minut voi siis laskea hulluksi. ;)

  Tänä vuonna tosin ei evakosta palattuamme olla edes niitä kesäverhoja saatu ikkunoihin, joten saa nähdä, miten käy jouluverhojen. :D

  Vastaa
 4. Se hulluuden ero on nimenomaan siinä, että ajatteleeko verhojen laittamista ja ehkä jopa sellaiset hankkiikin, kuin että ihan oikeasti näkee sen vaivan että vaihtaa ne verhot sinne ikkunaan, ja ennen juhannusta vaihtaa takaisin tavallisiin verhoihin.. Kaikki muu on inhimillistä, säntillinen ekasta adventista loppiaiseen jouluverhoilu on ensisijaisesti pelottavaa.

  Vastaa
 5. Ilmoittaudun iloisesti a) hulluksi b) pelottavaksi;) Ajattelin lisäksi pestä ikkunat (tosin vain sisäpuolelta). Mutta mullahan on aikaa ja innostusta niihin asioihin joita pidän, jos en nyt kuitenkaan tärkeinä, niin ainakin älyttömän hauskoina. Verhot (oikeestaan talvi-sellaiset) ovat sijoillaan kunnes aamut/illat valkenevat. Joulukoristeetkin kömpivät ulos koloistaan yksi toisensa jälkeen. Ja jouluvalot. Ja jouluhavut. Voi tätä (joulu)hulluuden määrää…Lanttulaatikot oon keittänyt, survonut, paistanut ja pakastanut pari viikoo sitten. Ronjan kaa paistettiin pipareita. 3-kymppisenä en ikimaailmassa olis sortunut näihin hassutuksiin, jos se yhtään lohduttaa.

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen