Pyöräilykausi on korkattu. Alkajaisiks sunnuntaina rapiat 30 kilsaa (ei lainkaan mitään vappupöhnien kompensoimista, ehei..) ja nyt muutama päivä pyörän selässä duuniin.

Olinki lähes kerinny unohtaa miten paljon voi ottaa aivoon kaiken yläpuolella killuvat fillarisankarit. Siis nää helvetin trikoopökät, jotka ”on kuitenki pyöräilly koko talven, ja osaa lukee liikennettä niinku vähäks hyvin”. Siis voi vittu. Sori vaan.

Nää helvetinperkeleet aiheuttaa muun yhteiskunnan vihan pyöräilijöitä kohtaan. Heitähän ei siis koske muun muassa sellaiset säännöt kuin punaiset liikennevalot, reitit joita ei missään nimessä voi lukea pyöräteiks, autoille yksisuuntainen liikenne janiinvittuedelleen. Näistä urpoista huokuu sellanen ”kato meikä tästä sujuvasti suhailee, jos kaikki olis niinku meikä, niin tää sujuis kato just tästä tälleen avot!” Jos kaikki olis niinku sä, niin kolera-allas olis täynnä mummoja, koska siinä kolera-altaan autotien puoleisella pätkällä EI KUULU ajaa pyörällä. Autot ajais todella paljon enemmän toistensa perään, koska kaikki kuskit ei luota sokeasti siihen että sä pääset turvallisesti livahtamaan punasia liikennevaloja päin siitä 10 metrin aukosta kahen auton välistä. Ja kävelijät nousis ihan kohta barrikadeille ja vetäis turpaan kaikkia kohdalle osuvia pyöräilijöitä, koska kaikki pyöräilijät ei ihan todella mahdu ajamaan Fredaa väärään suuntaan jalkakäytävällä.

Mä ymmärrän, jos joku arka sunnuntaipyöräilijä vähä oikasee sieltä-täältä eikä ihan osaa lukee pyöräilijöihin viittaavia liikennemerkkejä, mut sinä saatanan sankari niissä trikoissas ja puolentoista tonnin Nishikis selässä – sinä osaat. Ihan todella osaat. Ei saatana.

3 ajatusta juttuun “Bicycle heroes

 1. :D Tää on kyl hyvää viihdettä tää Aasinsilta, kertakaikkiaan loistavaa vaahtoamista!
  Tiedänpähän ottaa iisisti, kun seuraavan kerran lähen sun kanssa fillaroimaan, muruseni.

  Unohdit muuten mainita sen sunnuntaisen fillarilenkin ruumiillisen hyödyn nollaamisen Ani:n kebabmätöllä ;)

  Vastaa
 2. Hihii! Aivan loistavaa! Ja vaikka vaahtoamisesi sai minut nauramaan aamukahvit näppäimistölle ja osan väärään kurkkuun, niin oon kyllä täysin samaa mieltä sun kanssa!

  Timo: Eikös se mene niin, että urheilua harrastetaan vaan just siksi, että voisi sitten sen jälkeen syödä roskaruokaa tuntematta siitä huonoa omatuntoa? ;)

  Vastaa
 3. Fillarisankarin ja helvetin trikoopökän, joka “on pyöräilly koko talven” mielestä fillarillasankareihin voi lisätä pari muuta ryhmää: täysin arvaamattomat humanistitytöt (humanistipojat myös, mutta eihän niitä erota toisistaan) ja työmatkasuorittajat (jotka kulkevat liikenteessä aina samalla röyhkeälä tavalla, olkoon se sitten pyörällä, autolla tai kävellen). Mut joo, ehkä noi succismiehet on pahimpia, koska ne on myös niin ylimielisiä.

  Mä en viitti edes aloittaa autoilijoista. Ja muistakaa että minä olen aina oikeassa. Toisaalta fillaristin kannattaa olla mieluummin väärässä, mutta hengissä. Mutta eiköhän helpoimmalla pääse kun vaan ajatellaan myös kanssaeläviä. :)

  Olipas tajunnanvirtaa. Mä tartten toisen kupin kahvia.

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen