Apuaaahh! Mä jään kesän jalkoihin. Kohta on jo heinäkuu, ja mun suusta putkahtaa edelleen päivittäin lause ”Sit kesäl mä…” Tätä tahtii kannattais ehkä jo alottaa ”Sit joululomal mä” -mantra.

Mut ehkä se on hyvä juttu etten oo kerenny kirjottelee tänne. Mulla ehkä onkin jotain toimintaa IRL, niinku ne täällä netissä sanoo. Kesäkatsaus so far:

Olin vatsataudissa. (Toki nyt piti jotain terveydentila-juttua tähänki kirjotukseen tunkea.)

Olin Provinssissa. The Listaan lisätty villasukat. Niinpä. Muita huomioita: On aika lähellä, että tässä iässä niistä kekkereistä ei enää toivuta juhannuksen viettoon. Ratkaisu: Ensi vuonna väliviikko vapaaks ja samaa kyytiä jussin yli.

Juhlin juhannusta. Siis tosisuomalainen pelaa mölkkyä mökillä vaikka vesisateessa. Perkele.

Saas nähä mitä tästä vielä tulee. Äsken kävin vilkasee statseja ekaa kertaa hetkeen ja ?!?!? – mun blogiin on kesäkuussa tultu yli 300 kertaa jollain ”mitä mukaan festareille” -tyyppisellä haulla!! Überkyyl! (Mä oon hei pahoillani niistä puuttuvista villasukista.) Myös 190 kertaa haulla raparperimehu – pitäisköhän laittaa tämän ehkä lannistavan tarinan sijasta vaikka se resepti? Ja toki myös 3 kertaa kestosuosikkihaulla ”isot v*tut”. Niitä en laita, sorry.

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen