Ja niin he kaikki palasivat kotiin. Yrityksistä huolimatta. Helsinki-Vantaalle lähtiessä jätetyt aivot saapuvat toivottavasti jälkikuljetuksena. Matkan aikana niitä ei ainakaan juuri näkynyt. Eikä varsinkaan kuulunut.

Hmm, Rohtos. Tarjoilijat möykkäävät suomeksi. Vanhan kaupungin mukulakivillä on mahdotonta kävellä uusilla korkkareilla. Merivesi on niin suolaista että silmiä kirveltää. Aurinko polttaa tukan karrelle ja ihoa kutittaa iltaisin. Rantahiekka on niin kuumaa ettei sille voi astua. Taksikuskien ajotapa muistuttaa kortitonta amisdorkaa. Kynsilakka ei kestä kuumutta ja sitä poisraaputellessa lähtee myös puolet kynsistä. Ruokaa tuputetaan liikaa ja liian halvalla, vatsa halkee. Ouzoa tyrkytetään ilmaseks, tulee känniin. Viinilasillisten kanssa saa ilmasia snackeja, lihottaa. Jutut on niin huonoja että vatsalihakset tulee kipeeks nauramisesta.

Ihan paska reissu siis. Mutta tulipahan tehtyä. ;)

Demis

Me syötiin ja hengattiin vain ja ainoastaan täällä. (Foton tarjosi Tipo.)

KaaKAAA, Micraaaa, kraaa!
Niin on näin on juu. NiiJUU!
Jep. Over and out.

4 ajatusta juttuun “Kehareiden kevätretki on päättynyt.

 1. Ja näin pidimme tyylikkäästi kiinni lupauksesta, ettemme kerro tuosta Demis-visiitistä kenellekään… :D

  …mutta minkäs teet, kun koti-ikävä iskee ;)

  Vastaa
 2. Ittelläs (siis Timolla, Nikupiku kommentteineen ehätti tähän väliin – siis kaikkihan me aherretaan töissä tälläkin hetkellä, eeeh…) oli vielä vakavampaa todistusaineistoa sivuillas! Tossa kuvassa sentään ollaan todistetusti vain Demisin ulkopuolella ja juttu vois hyvinkin olla vaan läppä… ;D

  Vastaa
 3. Oho, kuinkas tuo kuva mun sivuille on joutunut…
  Se kun piti deletoida ja hävittää ikuisiksi ajoiksi, jotta jälkipolvi ja muu maailma ei pääsisi selville hämäräperäisistä suomibaari-käynneistämme…

  Vastaa

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen