Kyllä se on kuulkaa merkittävät asiat nyt tapetilla.

Jo neljättä päivää puhistaan Ellenin kiroilusta Raumanmeren festarilavalla. Ja sitten se vielä meni ja puristi Pamsua pepusta! Kyllä on räävitön eukko. En edes uskalla kuvitella, kuinka monen juhannusjuhlijan maailma järkähti tästä Tapauksesta. Kolme heistä ilmeisesti alitajuisesti päätti siirtyä manan majoille välttyäkseen vastaisuudessa moiselta törkyilyltä.

Matti ja Merja sen sijaan julistavat vallan isoimmassa palstassa notta he osaavat puhua keskenään ja sopia asioista. Kaksi aikuista ihmistä Klaukkalasta, voiko olla?! Haiskahtaakohan tämä Masan kasvojenpesukampanjalta? Vaalien alla oli hyvä veto heittäytyä kertarytinällä tylsänharmaasta eronneesta ukonreppanasta kiimaiseksi, mystiseksi poikamieheksi. Nyt kun uusi pääministerirupeama on varmistettu, on aika taas nostaa vastuuntuntoista ja joustavaa puolta takaisin framille. Mieletöntä kesälukemistoa.

Ja sää. Voi sää. Miten Voi Olla, että Kreikassa paahtaa niin että kuihdutaan pois, ja Englannissa sataa niin että huuhtoudutaan pois. Mikä mikä ilmastonmuutos? Ei, Todella Poikkeuksellisia sääoloja vain. Kummallisinta vähintään sataan vuoteen. Mitä nyt viime vuonna ja sitä edellisenä ja sitä… Onneksi Suomi tuntuu ainakin hetkellisesti palanneen ruotuun. Kesä on lyhyt ja hallanvaarakin melko pieni. Juhannusyönäkin Heinolassa pysyttiin nelisen astetta plussalla, se on jo jotain se.

Valtakunnassa taitaa olla asiat mallillaan, jos pääuutisotsikot ovat iänikuinen sää, Matin ja Merjan lastenhoito sekä Ellenin juhannusrietastelut. Ja ne Hipit, jotka taas on häädetty jostain talosta.

Vastaa

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

pakollinen